Design og opsæt af spændende bogprojekt – jeg glæder mig – det skal du også :)

Jeg er så heldig at jeg, i starten af det nye år, har lavet en aftale med Christina Viderup Eriksen om starte design og opsæt af hendes spændende nye bogprojekt.

Jeg glæder mig rigtig meget til at gå i gang med projektet og jeg ved at det bliver SÅ spændende. Christina er en af de mest inspirerende mennesker jeg kender, både når det gælder hestepsykologi og træning, men i den grad også når det omfatter den menneskelige psykologi og spirituelle livsvej -og jeg ved at en bog fra hendes hånd vil være “et must på boghylden” – tænk at jeg samtidig er så heldig at jeg skal være med til at dykke med helt ind i universet og være med til at hjælpe bogen på vej 🙂

Er du det mindste interesseret i hestens psykologi og træning – så glæd dig til at følge med i bogens “fødsel” – for det bliver godt.

Vil du læse mere om Christinas arbejde, kan jeg anbefale dig at besøge hendes hjemmeside hestemennesker.dk

Jeg vil opdatere jer om bogens tilblivelse her på bloggen.