Dorte har været min grafiker i ca. 12 år, og jeg har ikke lyst til at skifte hende ud med nogen. Hun har igennem alle år præcist forstået, hvilken streg jeg ønskede mig, og har haft et godt grafisk øje både i udarbejdelsen af mine logoer og hjemmesider. Hun har været eminent til at designe alt det jeg har fået lavet hos hende, så jeg ikke synes det blev for mainstream og dermed kedeligt. På imponerende vis er lykkedes hende at udvikle et enkelt og indbydende site lige efter min smag. Dorte har desuden hjulpet med grafisk opsæt af bøger, brochurer, annoncer og Facebook-materiale. Jeg kan absolut anbefale Dortes grafiske arbejde!!!

Susan HartCand. Psych., PhD

Dorte er fantastisk! Både som menneske og grafiker. Hun har en helt særlig indlevelse i de mennesker, hun samarbejder med – og formår på fineste vis at få ’det væsentlige’ præsenteret grafisk. Hvad enten det er som Konference materiale, roll-up bannere, brochurer, plakater eller postkort!

Produkter fra hendes hånd er kendetegnet ved en særlig æstetik. Ingredienserne er nænsomt tilpasset afsender og målgrupper. Og der er ALTID en rød tråd, en sammenhæng, i valg af billeder, layout, farver, stemninger og tekst – der gør udtrykket præcist og fængslende. Dorte arbejder målrettet, effektivt og topprofessionelt. Jeg kan varmt anbefales Dortes grafiske arbejde til alle!

Sara Knabe Sørensen Konsulent og projektleder, Holbæk Kommune

Jeg har brugt Dorte til flere grafiske opgaver bl.a. brochurer, velkomstmateriale, oversigtskort, vinetikette og fotografering af billedmateriale. Alle opgaver er blevet udført til stor tilfredsstillelse og jeg kan kun anbefale Dorte til grafisk udarbejdelse.

Malene Lilleris KirkestrupIndehaver af Borrevejle Camping og Hyt’otel
Jeg har lige fået lavet en opgave hos Dorte og kan på det varmeste anbefale hende.
Hun er dygtig, hurtig og forstod hurtigt hvad jeg ønskede og kom selv med gode input/forslag jeg ikke selv havde forestillet mig.
Jeg vil helt sikkert bruge Dorte igen, hvis jeg får flere opgaver.
Mette EkmanIndehaver af Helsemette.dkhelsemette.dk

Til LAG Fjordlandet grafiske udtryk og hjemmeside har vi benyttet Dorte fra Tankefang. Processen omkring definition af udtryk og underliggende budskab i etablering af brand guide og hjemmesiden har altid været personlig og direkte. Vi har oplevet kreativitet kombineret med nysgerrighed og forståelse for vores tanker og ideer i arbejdsgruppen. Ligeledes overdragelse af hjemmesiden har vi fået et godt og solidt kendskab til hvordan vi selv vedligeholder til dagligt brug.

LAG-Fjordlandet, arbejdsgruppen for hjemmeside og grafisk udtryk, Niels Poulsen, Camilla Adelsted, Charlotte Steinmark og Alice Nielsen lag-fjordlandet.dk