Hvem er jeg

Jeg er passioneret grafiker med mere end 15 år på bagen i den grafiske branche. Jeg elsker at bevæge mig rundt i det kreative univers, men ser det samtidig som min største og vigtigste opgave at tage mine kunder med på “rejsen”, altså at lytte til deres ønsker og behov og sætte mig ind i netop det som de brænder for og vil formidle videre. Derfor udarbejder jeg materiale der er “nede på jorden” og til at forstå -også for de som skal modtage budskabet i sidste ende.

Jeg udarbejder alt fra logoer, til magasiner, manuler, storformat tryk, plakater, messemateriale, mindre webløsninger, fotografering mv.

Jeg er også åben for mindre administrative opgaver eller freelance arbejde, hvis du har brug for det.

I min lille enmandsvirksomhed er det altid mig i er i kontakt med – derfor skal I ikke forklare jeres behov og ønsker flere gange.

Har du lyst til at drøfte en opgave eller en tanke, så er du altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.

Kh. Dorte